ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έξαλλος και περνά στην αντεπίθεση!

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έκρυψε την ενόχλησή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έξαλλος και περνά στην αντεπίθεση!

Ελλάδα, η χώρα που ο καθένας λέει ό,τι θέλει χωρίς να έχει ιδέα. Φρένο δεν μπαίνει πουθενά και ο Φώτης Ιωαννίδης το βίωσε με την υπόθεση ντόπινγκ.

Ο φορ του Παναθηναϊκού βρέθηκε από το πουθενά στο στόχαστρο. Τα social media οργίασαν και όλο αυτό συντηρήθηκε για κάποιες ώρες.

Μόνο που η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή που ήταν στην αποστολή για τη Γεωργία. Λίγες ώρες μετά και κατόπιν επικοινωνίας με την UEFA έγινε ξεκάθαρο πως όλη η συζήτηση προέκυψε για το τίποτα. Ουδείς βρέθηκε «ντοπέ».

Κάπου εκεί ο Φώτης Ιωαννίδης πέρασε στην αντεπίθεση. Με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθάρισε: «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν έξαλλος με όλη αυτή την παραφιλολογία ο φορ του Παναθηναϊκού. Επιθυμία του είναι να ζητήσει να αποκαλυφθούν και ποιοι τροφοδότησαν τα ποσταρίσματα στα social media.

Ανάρτηση επί του θέματος έκανε και ο ΠΣΑΠΠ, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του 24χρονου αναφέροντας το εξής: «Με τον Φώτη και κάθε Φώτη του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έξαλλος και περνά στην αντεπίθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.