ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ηλιόπουλος θα ρίξει βόμβα στη συνέντευξη Τύπου;

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα μιλήσει για την είσοδό του στην ΑΕΚ και θα έχει ενδιαφέρον αν θα ρίξει μεταγραφική βόμβα ή όχι
Ο Ηλιόπουλος θα ρίξει βόμβα στη συνέντευξη Τύπου;

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα μιλήσει αύριο για την ΑΕΚ. Για την κίνησή του αυτή να εμπλακεί στην ΠΑΕ, να την αποκτήσει. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για κάποιον να διαδέχεται τον Μελισσανίδη. Που εκτός των άλλων ήταν και 11 χρόνια στην ιδιοκτησία του κλαμπ. Υπάρχουν κάποια θέσφατα που ο νέος ιδιοκτήτης καλείται είτε να κινηθεί στα ίδια πρότυπα ή αν δεν του αρέσουν να τα αλλάξει.

Ο Ηλιόπουλος το τι θα πει θα έχει δεδομένα ενδιαφέρον. Υπάρχει μια φήμη πως μπορεί να είναι και ο Αλμέιδα μαζί του. Αν γίνει αυτό, μπορεί να μην προσφέρει ουσία αλλά επικοινωνιακά θα είναι θετικό.

Ο Αργεντίνος είχε μάθει με τον Μελισσανίδη τώρα δυο χρόνια. Τα είχαν βρει. Ο καθένας στον τομέα του. Ο Αλμέιδα δεν είχε και παράπονα. Εξάλλου, πάνω κάτω ότι ήθελε έγινε. Ακόμα και τον Πισάρο του πήρε η ΑΕΚ και τελικά βγήκε άνθρακας ο θησαυρός. Και τώρα να έχουν πέσει οι ελπίδες πάνω στην Λίγκα του Μεξικού. Μήπως έρθει πρόταση.

Ο Ηλιόπουλος πάντως δε θα πρέπει να αποκλειστεί να πει και κάτι πέρα από τα τετριμμένα.

Το ξέρει και ο ίδιος και του το έχουν μεταφέρει. Να πει τα βασικά, ok δε θα γίνει κάτι. Επομένως, δε θα πρέπει να αποκλειστεί να ξεφύγει και λίγο από τα by the book.

Να πει π.χ. για μια μεταγραφή τουλάχιστον που θα κάνει αίσθηση.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ηλιόπουλος θα ρίξει βόμβα στη συνέντευξη Τύπου;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.