Ο Ιωνικός επενδύει για δεύτερη σεζόν με τον πρωταθλητή του στίβου Ανέστης Παπούλια

Κίνηση με φόντο το μέλλον έκανε ο Ιωνικός που επενδύει για δεύτερη σεζόν στον πρωταθλητή του στίβου Ανέστη Παπούλια

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανέστη Παπούλια για δεύτερη σερί σεζόν ανακοίνωσε επίσημα ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νίκαιας να επενδύει στον πρωταθλητή του στίβου με σκοπό να δρέψει καρπούς στο μέλλον.

Ο Ανέστης Παπούλιας ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο στην ομάδα της Super League 1  τον περασμένο Ιανουάριο και με την εμπειρία στον τομέα του αλλά και με τις γνώσεις που διαθέτει συνέβαλε τα μέγιστα, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.

Γεννημένος το 1997 στη Νέα Σμύρνη, ο Ανέστης Παπούλιας κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δικαιώσει τη φήμη που συνόδευε το όνομα του καθώς είναι ο γιος του παλιού πρωταθλητή των αποστάσεων Νότη Παπούλια.

Ιωνικός – Ανέστης Παπούλιας: Εργατικός με όραμα

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον γυμναστή του Ιωνικού κατά τη πρώτη του σεζόν στη Super League 1 είναι πως πρόκειται για έναν εργατικό άνθρωπο με όραμα που μάχεται σκληρά για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ανέστης Παπούλιας είναι απόφοιτος του εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει καταφέρει ήδη να πετύχει ορισμένες σημαντικές επιτυχίες στον χώρο του στίβου.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε 3 φορές βαλκανιονίκης και 7 φορές πανελληνιονίκης στα αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων (3000μ-5000μ) ενώ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στίβου (2011-2017).

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανανέωσης του Ανέστη Παπούλια:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Ανέστη Παπούλια.

Ο Ανέστης ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα μας, βοηθώντας σημαντικά στον τομέα του και με τις γνώσεις που διαθέτει. Έδειξε στην πρώτη του χρονιά που εργάστηκε στην Super League πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και η οικογένεια του Ιωνικού είναι χαρούμενη που θα συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Ανέστης Παπούλιας έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στίβο και ποδόσφαιρο, ενώ έχει υπάρξει πρωταθλητής των αποστάσεων.

Του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στο έργο του στην ομάδα μας».