Πολύ δύσκολο το έργο του Κάρλος Κορμπεράν, όχι μόνο απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά και γενικότερα από εδώ και πέρα. Χάμες και όχι μόνο.

Πολύ δύσκολο το έργο του Κάρλος Κορμπεράν, όχι μόνο απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά και γενικότερα από εδώ και πέρα. Χάμες και όχι μόνο.

Τεράστια επιβεβαίωση για το Sportime το αίσιο τέλος της αποκάλυψης του «γάμου» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάμες Ροντρίγκες. Μετά τον Μαρσέλο λοιπόν, έρχεται και ένας ακόμα παίκτης Παγκόσμιας κλάσης. Θεωρητικά, ο Κάρλος Κορμπεράν πρέπει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά (και) λόγω Φράιμπουργκ για το Europa League.

Το Καραϊσκάκη την Πέμπτη θα έχει έναν ενθουσιασμό και μια προσμονή σαν να παίζουν Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Μόνο που οι δύο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού δεν θα παίζουν. Την ίδια ώρα, είναι εκτός ο Χουάνγκ Ινμπεόμ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε ότι αφορά την πρόκριση ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν «τελικό», απέναντι σε μια διαρκώς ανερχόμενη δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι η Φράιμπουργκ. Μια πολύ καλή γερμανική ομάδα. Κι αυτός είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ξέρει τι να κάνει με τα άκρα της άμυνάς του. Ο Ολυμπιακός έχει σε άσχημη κατάσταση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Πολλές είναι οι σκέψεις που κάνει. Βρσάλικο δεξιά και Άβιλα αριστερά, για παράδειγμα. Άβιλα αριστερά και Ρέτσο δεξιά, επίσης. Διότι, και ο Κροάτης δεν είναι ακόμα έτοιμος. Και η απουσία του Ινμπεόμ αποτελεί πρόβλημα. Όπως και οι ενοχλήσεις των Μανωλά και Βαλμπουενά.

Έχει κι άλλα ζητήματα και διλήμματα ο Κορμπεράν. Στο σχηματισμό για παράδειγμα. Τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ή σχήμα με τετράδα πίσω. Το που θα χρησιμοποιήσει τον Μπιέλ. Κεντρικά, ή στα άκρα. Διότι, ο Γκάρι Ροντρίγκες έδειξε σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Δεν αναφέρουμε τον Ντε Λα Φουέντε, μιας και είναι εκτός λίστας.

Ακόμα και στην επίθεση. Ναι μεν έχει ξεκάθαρη προτίμηση στον Ουί Τζο Χουάνγκ, από την άλλη ο Κορεάτης μοιάζει εκτός κλίματος, την ώρα που ο Ελ Αραμπί έχει ξανά βρει την επαφή του με τα δίχτυα.

Ο Χάμες κάνει τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει έναν πακτωλό αστέρων

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ένας προπονητές με διάθεση για δουλειά και φρέσκιες ιδέες. Αυτό είναι αντιληπτό το μήνα που είναι στην ομάδα. Δεν παύει όμως να είναι ένας προπονητής χωρίς μεγάλη εμπειρία ως πρώτος τεχνικός. Εξυπακούεται, πως για κάθε προπονητή το να έχει παίκτες σαν τον Χάμες και τον Μαρσέλο είναι ευχής έργον. Η διαχείριση ενός πακτωλού αστέρων δεν είναι απλή υπόθεση όμως,

Βάλατε κάτω και μετρήστε στο ρόστερ πόσες ισχυρές προσωπικότητες υπάρχουν. Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Βρσάλικο… Και πόσοι ακόμα μπορούν να μπουν σε αυτή τη λίστα από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Δεν είναι εύκολο το έργο του…

Αθλητικές ειδήσεις

Γι’ αυτό ο Χάμες Ροντρίγκες θα κολλήσει τέλεια με Μαρσέλο και στον Ολυμπιακό

Χαμός με Χάμες στο Twitter – Φέρτε και Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτή είναι η κουκλάρα πρώην σύντροφος του Χάμες!