ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Ο Γιούργκεν Κλοπ φεύγει από τη Λίβερπουλ αλλά στη Γερμανία έχει βγει μια τρελή φήμη για επιστροφή του στη Ντόρτμουντ!
Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αφήσει τη δική του legacy στο ποδόσφαιρο. Με τις ιδέες του, τις επιτυχίες του, την αντισυμβατική του προσέγγιση. Ποτέ δεν είχε το μπάτζετ της Μπάγερν Μονάχου αλλά η δική του Ντόρτμουντ γνώρισε το θαυμασμό. Ποτέ δεν είχε το μπάτζετ της Σίτι αλλά η Λίβερπουλ σίγουρα αναγεννήθηκε από τα δικά του χέρια.

Η αποχώρησή του είναι μεγαλύτερη είδηση ακόμα και από την ομάδα που θα κατακτήσει την Premier League. Σίγουρα με τη Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε κι άλλους τίτλους. Σίγουρα η τελευταία γεύση που θα μείνει αγωνιστικά δεν είναι αυτή του μύθου του. Αλλά ο Κλοπ ήταν πάντα ένας προπονητής πάνω από τίτλους.

Στη Γερμανία τις τελευταίες ώρες έχει βγει ένα φοβερό σενάριο. Πως ο Κλοπ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ. Όχι ως προπονητής. Ο ίδιος έχει πει πως τουλάχιστον για έναν χρόνο θα μείνει εκτός ποδοσφαίρου. Το σενάριο επιστροφής στην Ντόρτμουντ, τον θέλει ως Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Ως τον άνθρωπο που θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Ίσως μακρινό σενάριο.

Αν μη τι άλλο όμως μια ιδέα που ίσως και να ταιριάζει στην επόμενη μέρα του στο σπορ.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.