Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό – Αυτοί δεν θέλουν να τον βλέπουν!

Ο Κώστας Φορτούνης έχει να ανέβει έναν ανηφορικό δρόμο και δεν είναι εύκολος – Ποιες οι δυσκολίες και τι σκέφτεται ο Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε με τον τρόπο του πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα μπορούσε να πάρει τα ίδια χρήματα με έναν χρόνο συμβολαίου, αλλά αυτός δέχτηκε να πάρει το ίδιο ποσό με δέσμευση διετίας. Πάρα ταύτα δεν έχει μόνο φίλους, όπως είναι λογικό, μέσα στον Ολυμπιακό.

Αυτή η κίνηση από μόνη της δεν αρκεί. Υπάρχει το θετικό στοιχείο του δίκαιου Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός είναι διατεθειμένος να δει τα πάντα από την αρχή. Όλους τους παίκτες. Δεν είναι από μόνο του βέβαια αρκετό.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», κάποιες δυνατές φωνές από τη Θύρα 7 έχουν πάρει θέση εναντίον του και αυτό δεν είναι απλό να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Τάκης Τσουκαλάς είχε αναφέρει πως ο Φορτούνης δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, εξακολουθεί να είναι απέναντι και μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον έτερο παρουσιαστή της εκπομπής, Άκη.  «Επειδή του ανανέωσε με τα μισά λεφτά μήπως βρεθεί κάνα κορόιδο και τον αγοράσει… δεν αλλάζει τίποτα ούτε και η ΓΝΩΜΗ μου για τον ασεβή ποδοσφαιρικό απατεώνα

Δεν πρόκειται να πω τίποτε άλλο για αυτό το θέμα  Σιωπώ για το καλό του ταμείου της ομάδας και μόνο !

ΥΓ. Δε θέλω κανενός είδους σχόλιο …

Δε μεν ενδιαφέρει !», ανέφερε η ανάρτησή του.

Σε μια περίοδο που στον Ολυμπιακό η κατάσταση με τους Έλληνες παίκτες είναι ζόρικη, ο δρόμος του Κώστα Φορτούνη είναι ανηφορικός.

Και όταν επιστρέψει στο γήπεδο με το καλό, κάθε του επαφή με την μπάλα θα αντιμετωπίζεται με καχυποψία ή με προσμονή για έναν Φορτούνη από τα παλιά. Ζόρικος ο δρόμος του «Φόρτου», μαγκιά του που τον επέλεξε…

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που η ΑΕΚ θα πάρει τον Φαν Βέερτ

Μα Πέδρο Μαρτίνς στον Άρη; Γίνεται;

Θα πάθετε πλάκα με τις καμπύλες της γυναίκας του Στάνκοβιτς