Μάχιμος δηλώνει ο αρχηγός του ΠΑΟ για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Καραισκάκης Η περιπέτεια του Δημήτρη Κουρμπέλη φτάνει στο τέλος, αφού ο πολύτιμος μέσος του «τριφυλλιού» μπήκε στο πρόγραμμα και πλέον αυτό που μένει είναι να μην βγάλει κανένα θέμα μέσα στην εβδομάδα. Εφόσον προπονηθεί κανονικά, τότε θα βρεθεί στην προεπιλογή για το...

Μάχιμος δηλώνει ο αρχηγός του ΠΑΟ για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Καραισκάκης

Η περιπέτεια του Δημήτρη Κουρμπέλη φτάνει στο τέλος, αφού ο πολύτιμος μέσος του «τριφυλλιού» μπήκε στο πρόγραμμα και πλέον αυτό που μένει είναι να μην βγάλει κανένα θέμα μέσα στην εβδομάδα. Εφόσον προπονηθεί κανονικά, τότε θα βρεθεί στην προεπιλογή για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο.

Είναι απαιτητικό ματς, ο αρχηγός παίκτης με ιατρικό ιστορικό και ο Παναθηναϊκός την έχει πατήσει φέτος από τους μυικούς τραυματισμούς. Αυτό ίσως μπλοκάρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον χρησιμοποιήσει βασικό, με το άλλο σενάριο να είναι ότι ο Κουρμπέλης μπορεί να προσφέρει στο κέντρο άμυνας. Πάντως, όλα παίζουν. Αν είναι 100% καλά, τότε θα «σπάσει» το αξιόλογο δίδυμο Τζανδάρης-Κάτσε.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΚΑΙ «ΜΥΣΤΑ»

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό η ώρα της επιστροφής έφτασε, αλλά στην ομαλή επάνοδό του παίζει ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας. Πρέπει ο ίδιος να νιώσει καλά, ώστε να γυμναστεί και να προσφέρει. Από εκεί και πέρα, μετά από ένα δεκαήμερο περίπου απουσίας, ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στο Κορωπί μετά την αρθροσκόπηση που έκανε με τον γιατρό του ΠΑΟΚ. Ο δανεικός από τον «δικέφαλο» σε τρεις εβδομάδες θα είναι διαθέσιμος και λογικά θα πρέπει να μείνει Αθήνα για να συνεχίσει την αποκατάσταση.

ΓΕΝΣ ΒΕΜΕΡ

Κι άλλη αναβολή!

Εν προκειμένω δεν υπήρξε απόφαση της έδρας, αλλά συνεννόηση της πλευράς Αλταμάζογλου-Βέμερ με τον Παναθηναϊκό για αναβολή της προσφυγής του Γερμανού δεξιού μπακ. Ετσι η περίπτωσή του πήγε για τις 12 Μαρτίου, δίνοντας χρόνο στο «τριφύλλι» και τους ανθρώπους που «τρέχουν» τις υποχρεώσεις για εξεύρεση λύσης. Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Ατλαμάζογλου έχει πελάτη και τον Ταυλαρίδη, του οποίου η περίπτωση βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης απόφασης. Η φόρμουλα επικοινωνίας που αναπτύχθηκε με τη δύσκολη, συγκεκριμένη, πλευρά δείχνει πράγματα. Πολύ δύσκολα θα προκύψει επιβαρυντική κύρωση για τον Παναθηναϊκό, η οποία θ’ αφορά βαθμούς, ενώ και η ποδοσφαιρική-μανατζερική πιάτσα και οι γύρω-γύρω βλέπουν ότι κάτι κινείται. Πέραν φημών, διεργασίες υπάρχουν και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα!