ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ

Ποια είναι η κύρια αιτία για την οποία ο Παναθηναϊκός κινήθηκε από νωρίς και κατάφερε την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μια μεταγραφή την οποία αποκάλυψε το Sportime 3 μέρες πριν γίνει γνωστή στα υπόλοιπα μέσα. Κίνηση που δεν βγάζει λογική για τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι όμως η εξήγηση.

Κακός παίκτης δεν είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Αλλά τα περί τόνωσης του ελληνικού στοιχείου είναι που δεν βγάζουν λογική. Διότι, ο Παναθηναϊκός έχει δύο Έλληνες δεξιούς μπακ. Αλλά, προχώρησε σε αυτή τη μεταγραφική κίνηση. Ποιος είναι ο λόγος τώρα…

Αρχικά, είναι πρόσωπο των ημερών και λόγω του ότι είχε ακουστεί για την ΑΕΚ. Εμφανίστηκε παντελώς τυχαία στη ζωή μας. Εν αρχή με την Εθνική Ελλάδας και τώρα με τον Παναθηναϊκό! Ο παίκτης με το χαμηλότερο salary φέτος στην Premier League αποτελεί, λοιπόν, τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού.

Σε μία θέση που ήδη υπάρχουν δύο Ελληνόπουλα: Κώτσιρας και Βαγιαννίδης! Στα 31 του ακόμη ΔΕΝ μιλάει ελληνικά αν και έκανε μία φορά την εβδομάδα. Εδώ και κανένα 5μηνο πατέρας. Το deal έκλεισε στα ματς της Εθνικής τον περασμένο Μάρτιο.

Παίκτης ήταν στο Top3 των gps του Βούλγαρη (σ.σ.: γυμναστής Ελλάδας). Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Επιπρόσθετα, ο Μπάλντοκ είναι ένας άνθρωπος που ΄χε μπουχτίσει από το μελαγχολικό κλίμα του Σέφιλντ και μολονότι είχε δύο προτάσεις από Τσάμπιονσιπ επίλεξε Ελλάδα.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…