ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μανδάς αλλάζει ατζέντη προκειμένου να πάρει μεταγραφή!

Η αλλαγή του εκπροσώπου του Χρήστου Μανδά δεν είναι τυχαία. Η μεταγραφή στο εξωτερικό «ψήνεται».
Ο Μανδάς αλλάζει ατζέντη προκειμένου να πάρει μεταγραφή!

Ο Χρήστος Μανδάς έχει καταφέρει να κάνει κάτι πραγματικά σπουδαίο. Από την… κορυφή βρέθηκε στο… πάτο, ωστόσο στον ΟΦΗ έχει πλέον αναγεννηθεί με τους μεγάλους να τον έχουν στα ραντάρ τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο χρόνος δημιουργεί φθορά. Σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Πόσο μάλλον στις επαγγελματικές σχέσεις.

Πάνε 4-5 χρόνια που ο λεγάμενος αποτελούσε μήλον της έριδος στην πιάτσα των ατζέντηδων όντας ο (θεωρητικά) επόμενος Νο1 στη Super League 1 και στην Ελλάδα φυσικά.

Τότε που ο Ατρόμητος τον διαφήμιζε στη διεθνή αγορά και ο ίδιος αισθανόταν πως μεγάλωσε μία ώρα αρχύτερα. Τότε ήταν που,με τις ευλογίες του πατέρα του, ο Χρήστος Μανδάς πέρασε «βέρες» με τον Πολ Κουτσολιάκο που ακόμη δεν είχε ενταχθεί στην ομάδα της Rogon.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Μόνο που η πορεία της συνεργασίας δεν ήταν ανάλογη. Ο «μικρός» ποτέ δεν έγινε το απόλυτο Νο1 στον Ατρόμητο, πήγε ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί στα… χασομέρια πέρυσι στον ΟΦΗ και εν τέλει ποτέ δεν κατόρθωσε να πάρει την περιβόητη μεταγραφή στο εξωτερικό.

Εδώ και κανένα εξάμηνο μια και δεν έπαιζε ούτε στους Κρητικούς η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό του Μανδά για την αλλαγή εκπροσώπησης. Δεν αισθανόταν πια το ίδιο trust. Η χημεία είχε χαθεί. Όπως και η επικοινωνία.

Προφανώς και συνωμότησε το σύμπαν για την αλλαγή. Ντίνος Διαμαντόπουλος ο new agent. O άνθρωπος που μεσολάβησε για να κατέβει στο Ηράκλειο ο Βάλντας Νταμπράουσκας και αυτός που εδώ και 1,5 μήνα είχε στο πρεσάρισμα τον 22χρονο Νο1, βγάζοντας το ανάλογο εκτόπισμα στο εν λόγω club.

Εκείνος που του έταξε πως η Ισπανία σύντομα θα μάθει το όνομά του για το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα. Και πως δεν θα αργήσει το εξαψήφιο νούμερο πρότασης για χάρη του. Με παπά και κουμπάρο λοιπόν η νέα συνεργασία…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

?>