ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μελ εξέθεσε τη διοίκηση και έδειξε πώς λειτουργεί ο ΟΦΗ

Μπορεί ο Πέπε Μελ να απογοητεύει, αλλά οι διοικούντες του ΟΦΗ το κάνουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.
Ο Μελ εξέθεσε τη διοίκηση και έδειξε πώς λειτουργεί ο ΟΦΗ

Μετά το φιάσκο με την Κηφισιά το κλίμα στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ο Πέπε Μελ βγήκε μπροστά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Πολύ σημαντική δήλωση αυτή για το αύριο του ΟΦΗ. Εξίσου σημαντικά, όμως, και κάποια ακόμη πράγματα που είπε και τα οποία βοηθούν να καταλάβει ο οποιοσδήποτε τι ακριβώς συμβαίνει.

Πριν πάμε εκεί είναι δεδομένο πως δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την καριέρα του Μελ. Μόνο στην πατρίδα του πέτυχε, αλλά το έκανε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να δώσει στον ΟΦΗ όσα πρέπει.

Δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρό μας, δεν το ξέρει και δεν μπήκε ποτέ στο νόημα. Έφτασε να παίζει επιθετικά με ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Έχασε κατά κράτος τακτικά σε πολλά παιχνίδια μέχρι να αρχίσει να συμμαζεύει κάπως την κατάσταση.

Κανείς δεν έκανε χειρότερο ξεκίνημα από τον Μελ, ενώ τα αρνητικά δεν σταματούν εδώ. Σε έντεκα αγώνες έχει μόνο μία νίκη (1-3-7) και συντελεστή τερμάτων 7-20. Ανέλαβε μία ομάδα για να τη βελτιώσει και τη βουλιάζει, αλλά οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο εκείνον. Για την ακρίβεια το μεγαλύτερο μερίδιο δεν είναι καν δικό του.

Ο Μελ τους έβγαλε στη σέντρα

Μετά την ήττα από την Κηφισιά ο Μελ δεν μίλησε μόνο για το μέλλον του, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΟΦΗ. Αυτό είχε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί τα είπε κάποιος άνθρωπος που ζει το κλαμπ από μέσα.

Στην ουσία ο Ισπανός επιβεβαίωσε αυτό που βλέπουμε όλοι, την ανυπαρξία πλάνου. Ξεκάθαρο το καρφί για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έγιναν έρμαιο των εμμονών του Βάλντας Νταμπράουσκας και ναρκοθέτησαν έτσι μία ολόκληρη σεζόν.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον αυτό που είπε ο Μελ για τις μεταγραφές. «Οι παίκτες που πρότεινα εγώ ήταν ακριβότεροι, εκείνοι που ήρθαν ήταν οικονομικότεροι». Κατά τα λεγόμενά του ο ΟΦΗ δεν ικανοποίησε τα δικά του θέλω. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Κρητικοί καπελώνουν τον προπονητή τους. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο στο παρελθόν.

Είναι σαφές το ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις όπως και το ποια είναι τα αποτελέσματα. Από τις επιλογές των παικτών μέχρι και αυτές των προπονητών, παίζουν πολλά ρόλο. Και οι δημόσιες σχέσεις έχουν την τιμητική τους. Μοναδικός χαμένος σε αυτό ο ίδιος ο ΟΦΗ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μελ εξέθεσε τη διοίκηση και έδειξε πώς λειτουργεί ο ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.