Ο ΟΦΗ που στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες
Ο ΟΦΗ με την επιτυχία του αυτή ανέδειξε και ένα σύνολο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους Έλληνες παίκτες
Ο ΟΦΗ με την ιστορική του επιτυχία δεν πήγε απλά και μόνο ένα Κύπελλο στην Κρήτη. Κατέδειξε και κάτι άλλο σημαντικό στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είναι μια ομάδα, που το ρόστερ της έχει και στηρίζεται σε αρκετούς Έλληνες παίκτες. Πρώτα απ' όλα έχει Έλληνα προπονητή. Ο Χρήστος Κόντης πανηγύρισε το δεύτερο τίτλο του ως προπονητής.Μετά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, που είχε κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό.
Αλλά και το ρόστερ του ΟΦΗ έχει αρκετούς Έλληνες παίκτες. Που έχουν ρόλο. Δεν είναι απλά για να γεμίζουν το ρόστερ.
Ο Χριστογεώργος, ο Κατσίκας και ο επίσης τερματοφύλακας, ο Καλαφάτης. Οι Κωστούλας, Πούγουρας, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λαγουδάκης στα στόπερ. Οι Αθανασίου, Χατζηθεοδωρίδης, Καινουργιάκης, Μαρινάκης στα μπακ.
Οι Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Κανελλόπουλος, Αποστολάκης, Χνάρης στο κέντρο. Από τη μέση και μπροστά οι Φούντας, Θεοδοσουλάκης, Σιτμαλίδης.
Ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ δεν έβγαλε μόνο όλο το νησί στους δρόμους. Κατέδειξε και μια ομάδα, που δίνει ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες.
