ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός θα φέρει Ιταλό στη θέση του Μοντέστο – Μανωλάς και Τοροσίδης κάνουν το κονέ!

Η σκέψη στον Ολυμπιακό είναι να έρθει Ιταλός στη θέση του Μοντέστο και οι Τοροσίδης, Μανωλάς έχουν προετοιμάσει το έδαφος.
Ο Ολυμπιακός θα φέρει Ιταλό στη θέση του Μοντέστο – Μανωλάς και Τοροσίδης κάνουν το κονέ!

Ο Ολυμπιακός παρά την ανατροπή με τον Ντε Σάνκτις επιμένει ιταλικά για την επόμενη μέρα. Μανωλάς και Τοροσίδης λένε τα καλύτερα. Οι πληροφορίες του Sportime και η στήλη «Παρασκήνια» αναφέρουν πως ο διάδοχος του Φρανσουά Μοντέστο θα είναι Ιταλός.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Την ίδια μέρα που ο Φρανσουά Μοντεστό μετά από 7 χρόνια αποχαιρετούσε τον Ολυμπιακό, ο Μόργκαν Ντε Σάντκις που είχε ήδη συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει αθλητικός διευθυντής του club.

Ο πρώτος τελικά πήγε στην Μόντσα, ο δεύτερος τελικά ΔΕΝ προσλήφθηκε ποτέ από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ακολούθησε, η αναπάντεχη παραίτηση-αποχώρηση της Λίνας Σουλούκου από το πόστο της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ.

Και όλα αυτά εν μέσω περιόδου μεταγραφικού μηχανισμού και φυσικά αποδεσμεύσεων, ένα μήνα πριν τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Χάϊφα (2ος προκριματικός γύρος Champions League).

Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει ανοχύρωτος. Βάσει πηγών μας, η απόφαση του διαδόχου στο αθλητικό οργανόγραμμα είναι ειλημμένη. Μπορεί το όνομα του Αντονι Θουμπιθαρέτα να ΄χει κάνει την εμφάνιση του στην καθημερινότητα του ρεπορτάζ, μα εκείνο που μας ήρθε ως πληροφορία είναι πως ο «εκλεκτός» θα προέρχεται από την Ιταλία.

Μάλιστα, τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Κώστας Μανωλάς έχουν γνώση του προσώπου και το προκρίνουν 100% , έχοντας αμφότεροι έντονο ποδοσφαιρικό background στην χώρα της Μεσογείου.

Ήδη, ο λεγάμενος έχει περάσει το στάδιο της ακρόασης και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή φόρμουλα» στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν θα αργήσει να σημάνει και η ώρα της ανακοίνωσης. Max μέχρι την Τετάρτη εικάζουν στο Ρέντη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θα φέρει Ιταλό στη θέση του Μοντέστο – Μανωλάς και Τοροσίδης κάνουν το κονέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…