Sportime

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την υπόθεση Γιακουμάκη!

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα – δυο τηλέφωνα για τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
paok, giakoumakis
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Έχει παρθεί η απόφαση στον Παναθηναϊκό, να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, που λογικά θα πάρει και τη φανέλα βασικού. Αν όχι βασικού που θα παλέψει για τη θέση στην 11άδα.

Είτε παίζει με έναν κλασικό επιθετικό, είτε με δύο, ο Νίστρουπ πρέπει να έχει γεμάτη φαρέτρα. Ο Τεττέη είναι ο σίγουρος, ο Ντέσερς είναι μεν ικανός αλλά αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση του και ο Σφιντέρσκι φευγάτος. Στον Πάντοβιτς προφανώς δεν μπορεί να στηριχθεί το τριφύλλι.

Ένας παίκτης που αρέσει στον Παναθηναϊκό, είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Σε μία περίπλοκη υπόθεση φυσικά καθώς ο παίκτης ανήκει στην Κρουζ Αζούλ, που θέλει να τον πουλήσει, με τον ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιζε δανεικός, να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχουν θέματα άλλης φύσεως στον δικέφαλο του βορρά.

Οι πράσινοι παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση. Έχουν κάνει ένα – δύο τηλέφωνα ώστε να έχουν εικόνα της κατάστασης. Θα αφήσουν λίγο τον χρόνο να κυλήσει, λαμβάνουν τα μηνύματα από το Μεξικό πως η Κρουζ Αζούλ θέλει μόνο να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει, αλλά και του παίκτη που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να πληρώσει 5 εκ. ευρώ. Οι Μεξικάνοι είναι αμφίβολο αν έχουν διάθεση να πέσουν πολύ και κάπου εκεί μπορεί να εμπλακεί ο Παναθηναϊκός και να προκαλέσει έναν μικρό χαμό!

Διαβάστε ακόμα

Απόρησαν με την στάση της ΑΕΚ για Λανουά!

Σε ποιον πρότεινε ο Αλαφούζος να αναλάβει πρόεδρος της Super League

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα