ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει να χάσει το μυαλό του ο Μιχαηλίδης

Ο ΠΑΟΚ θα προστατέψει με κάθε τρόπο το πρότζεκτ Μιχαηλίδης!
Ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει να χάσει το μυαλό του ο Μιχαηλίδης

Τον συνάντησε η ατυχία! Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν σε ένα αγωνιστικό timing κορύφωσης. Πάλι κάλα που ΄χε προλάβει να κάνει το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με σχεδόν 350 χιλιάρικα καθαρά ετησίως.

Η επιστροφή μαρτύριο. «Γολγοθάς». Πλέον, εδώ και μία εβδομάδα έχει ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Εκείνος, βιάζεται στην καθημερινότητά του. Δείχνει ανυπόμονος και συνάμα μια έμμεση πρεμούρα για να «βάλει» παπούτσια βασικού σε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έχει θέσει ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής για μετά το Μουντιάλ. Δύσκολα θα κάνει εκπτώσεις!

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μπορεί να «έχασε» το τρένο της καθιέρωσης/μεταγραφής, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επιστρέψει να «χάσει» και τα μυαλά του!

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 4 και 5 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/xulifezJlbs

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει να χάσει το μυαλό του ο Μιχαηλίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).