Sportime

Ο ΠΑΟΚ βιάζεται, η Άιντραχτ πιέζει για Κουλιεράκη!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει άμεσα τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη, αφού η Άιντραχτ δεν είναι δεδομένο οτι θα τον αφήσει να παίξει όλα τα ματς των προκριματικών.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Η Άιντραχτ συμφώνησε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Κουλιεράκη που θα φύγει μετά τα παιχνίδια με την Μάλμε.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Άιντραχτ συμφώνησε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Κουλιεράκη που όπως όλα δείχνουν, θα φύγει μετά τα παιχνίδια με την Μάλμε.

Το όνομα του Ντρκούσιτςπου έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και απασχολεί επί της ουσίας πάνω από έναν μήνα τον δικέφαλο, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη… ζωή μας για τις επόμενες ημέρες καθώς ο δικέφαλος του βορρά έκανε ήδη κίνηση απόκτησης του. Ο Σλοβένος που παίζει στη Σότσι, με την οποία λόγω Ιβάν Σαββίδη, ο δικέφαλος μπορεί ευκολότερα να βρει άκρη, προορίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ξεκάθαρα για αντικαταστάτης του Κουλιεράκη.

Παρότι οι περισσότεροι εκτιμούσαν ότι ο Εκόνγκ είναι ο αδύναμος κρίκοςκαι απλώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει έτοιμη λύση σε περίπτωση πώλησης του, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει περισσότερο για αντικαταστάτη του Κουλιεράκη, καθώς οι Γερμανοί της Άιντραχτ που έχουν συμφωνήσει και με τον ΠΑΟΚ και με τον παίκτη, δεν είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν τον Κουλιεράκη να παίξει σε όλα τα προκριματικά.

Το πολύ να τον έχει ο Λουτσέσκου για τα δύο ματς με την Μάλμε. Γι΄ αυτό ο ΠΑΟΚ προσπαθεί άμεσα να πάρει τον Ντρκούσιτς, διότι είναι μεν δεξιοπόδαρος που μπορεί κάλλιστα να παίξει και σαν αριστερό στόπερ, όπως έχει δείξει και στην Σότσι αλλά και στην εθνική του ομάδα.

Έτσι θα λύσει κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του Λουτσέσκου, ενώ η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει την άνεση να ανεβάσει τα ποσά κοντά στα «θέλω» των Ρώσων, αφού θα εισπράξει πολλαπλάσια από την πώληση του Κουλιεράκη.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα