Ο Πέτρος Κουντούρης φορά τα χρώματα του Περιστερίου
Η νέα μεταγραφή που υπόσχεται σιγουριά και πάθος στο αμυντικό δίδυμο.
Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Α.Ο. Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πέτρο Κουντούρη, έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη αγωνιστικότητα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται να ενισχύσει ουσιαστικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, προσθέτοντας σταθερότητα, δύναμη και ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.
Ο Πέτρος Κουντούρης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ατρόμητου, όπου έμεινε έως τα 17 του χρόνια, χτίζοντας γερές βάσεις σε έναν σύλλογο που φημίζεται για την παραγωγή ταλέντων. Στη συνέχεια, η πορεία του τον οδήγησε σε ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Πανιώνιος, ο Άγιος Ιερόθεος, η Κοζάνη και ο Ορέστης Ορεστιάδας. Σε όλες αυτές τις ομάδες άφησε το στίγμα του, αγωνιζόμενος με συνέπεια και επαγγελματισμό στη Γ’ Εθνική, όπου ξεχώρισε για τη σταθερότητα και την ψυχραιμία του.
Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανγυθεατικού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας και αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που συνδυάζει εμπειρία με πάθος για το παιχνίδι. Με την ποιότητα και τη νοοτροπία του, αναμένεται να αποτελέσει βασικό πυλώνα στην προσπάθεια του Α.Ο. Περιστερίου για διάκριση και επιτυχίες τη φετινή χρονιά.
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι φίλαθλοι της ομάδας τον καλωσορίζουν θερμά στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Περιστερίου!