Ο πρώτος «μνηστήρας» για Αθανασιάδη!
Η πρώτη ομάδα που έχει βάλει στο… μάτι τον Γιώργο Αθανασιάδη! Και είναι από Super League!
O Hρακλής επιστρέφει στη Super League και έχει κυκλώσει το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Άρη και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.
Αφού πέρασε ένα διάστημα έντονης αμφισβήτησης στον Άρη ο Γιώργος Αθανασιάδης, ειδικά μετά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αράζ, που τον έφτασαν ακόμα και μέχρι την πόρτα της εξόδου, στην πορεία επέστρεψε στην ενδεκάδα και καθιερώθηκε πλέον ως βασικός.
Κυρίως καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κοινού ως ένας εξαιρετικός γκολκίπερ που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με πολλούς συμπαίκτες του που έχουν «βουλιάξει» αγωνιστικά.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας έσωσε τον Άρη από κάζο και στις Σέρρες όπου έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και λογικά θα παίξει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το δικαιούται άλλωστε.
Επειδή οι καλοί Έλληνες τερματοφύλακες σπανίζουν, είναι λογικό να υπάρχουν ήδη ομάδες που κοιτάνε την περίπτωση του Αθανασιάδη αφού το συμβόλαιο του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
Η πρώτη ομάδα που μοιάζει να τον έχει βάλει στο στόχαστρο είναι ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» μετά την επιστροφή του στη Super League θα αναζητήσει σίγουρα βασικό γκολκίπερ και ο Αθανασιάδης που έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στη Θεσσαλονίκη, είναι ήδη ψηλά στη λίστα.
Παράλληλα δεν κρύβει τα κυανόλευκα αισθήματα του και αυτό ίσως παίξει ρόλο παρότι μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πάντως αναμένουν άπαντες και την κίνηση του Άρη που μοιάζει σίγουρο πως θα του κάνει πρόταση ανανέωσης μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις.
