ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζοσέ Ανιγκό έφαγε το κεφάλι του στον Ολυμπιακό!

Από τη στιγμή που έγινε προπονητής στον Ολυμπιακό εκτέθηκε και η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για τον Ζοσέ Ανιγκό.
Ο Ζοσέ Ανιγκό έφαγε το κεφάλι του στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ξέμεινε από προπονητή όταν έφυγε ο Μίτσελ. Εκείνη τη στιγμή μόνο ο Ζοσέ Ανιγκό ήταν διαθέσιμος.

Ο Γάλλος δεν τα πήγε καθόλου καλά στον ρόλο που του ανατέθηκε κι αυτός ο λόγος αποτελεί ενδεχομένως και την αιτία που δεν θα συνεχίσει –πιθανότατα- στον Πειραιά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. O Ζοσέ Ανιγκό είχε ήσυχο το κεφάλι του. Μέχρι την αποχώρηση του Μίτσελ υπήρξε επικεφαλής στο scouting department και ότι αφορούσε από την Β΄ ομάδα και κάτω.

Κοινώς, είχε μία καθημερινότητα χωρίς την άμεση εμπλοκή με πρώτη ομάδα. Με άλλα λόγια, η πίεση και η έκθεσή του ήταν ελάχιστη. Όπως το ήθελε.

Μέχρι που κλήθηκε εσπευσμένα να κάτσει στον πάγκο και πλέον έχει αρχίσει να χάνει κάθε έρεισμα και στα υψηλότερα στρώματα του Ολυμπιακού.

Και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το αποτελέσματα, αλλά και με τις επιλογές. Συνεχώς πρώτος δέχεται γκολ ο Ολυμπιακός του Ανιγκό που κατεβάζει… λάθος την ομάδα του.

Σε συνδυασμό και με τα αποδυτήρια μια και η… επιλεκτική του προτίμηση στους Γαλλόφωνους τον έχει φέρει σε απόσταση με την πλειονότητα των παικτών του.

Στον οργανισμό πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την επόμενη μέρα του Ανιγκό. Πόσω μάλλον από την στιγμή που θα ενταχθεί στην εξίσωση και ο Ματιέ Βαλμπουενά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ζοσέ Ανιγκό έφαγε το κεφάλι του στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…