ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Αυτόν θέλει ο Λυσάνδρου για τεχνικό διευθυντή – Top όνομα!

Ο ΟΦΗ στοχεύει πολύ ψηλά για νέο τεχνικό διευθυντή – Ποιος είναι ο εκλεκτός που έχει στο μυαλό του ο Μηνάς Λυσσάνδρου;
ΟΦΗ: Αυτόν θέλει ο Λυσάνδρου για τεχνικό διευθυντή - Top όνομα!

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Ρήση που ταιριάζει γάντι στην επαγγελματική σχέση του ΟΦΗ με την φαμίλια Σαμαρά, που αποτελεί παρελθόν.

Ο (πλέον) εξ απορρήτων του boss από το Αμέρικα έβαλε πλάτες στον Νίκο Νιόπλια (σ.σ.: μέχρι νεοτέρας) και πλέον αναζητά τον άνθρωπο που θα καθίσει στην καρέκλα του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το πρώτο όνομα που έχει στο μυαλό του ο Μηνάς Λυσσάνδρου είναι ο Ίλια Ίβιτς!

Profile που καλύπτει και τις ανάγκες του αφεντικού με ατζέντα και προϋπηρεσία σε πιο demanding μαγαζιά. Βάσει της ίδιας μαρτυρίας, το πρώτο touch έχει γίνει για να επανέλθει στη Super League 1.

Ο Ίλια Ίβιτς δεν έχει κανένα θέμα να «αδειάσει» την ατζέντα του ως agent, αλλά όχι και την φαμίλια του. Εκεί έγκειται το τελευταίο εμπόδιο…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, όπου και φοίτησε για 2 χρόνια. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ