ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ το προσεχές χρονικό διάστημα.
ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ τρέχει, όπως δήλωσε και Τραϊανός Δέλλας στους τοπικούς δημοσιογράφους και σταδιακά θα προκύψουν εξελίξεις.

Είναι αρκετοί οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Για ορισμένους θα γίνει κίνηση ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ, αλλά κάποιες υποθέσεις είναι σύνθετες. Το ίδιο ισχύει και για παίκτες με συμβόλαιο όπως ο Νόαμ Μπάουμαν.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα. Ένα εξ αυτών έχει να κάνει με το θέμα των στελεχών. Όλα δείχνουν πως κλειδώνει μία αποχώρηση και σε αυτό τον τομέα. Ο Ιβάν Σλάβοφ εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσει.

Ο Βούλγαρος έγινε κάτοικος Ηρακλείου τον Νοέμβριο του 2022 έχοντας ρόλο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Ήταν αυτός που επικοινωνούσε σε σημαντικό βαθμό τα μεταγραφικά «θέλω» των Κρητικών προς την αγορά και εκείνος που σε πολλές περιπτώσεις συγκέντρωνε τις διάφορες προτάσεις των μάνατζερ.

Ανεξάρτητα από το αν πέτυχαν ή όχι κάποιες προσθήκες που είχαν και τη δική του πινελιά, δημιουργείται ένα κενό. Και το ερώτημα είναι το πώς θα το καλύψει ο ΟΦΗ. Γιατί υπάρχουν ήδη διάφορες φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή.

Όσο για το μέλλον του Σλάβοφ, η επιστροφή στη Βουλγαρία είναι πάντα μία επιλογή. Αν και στο Ηράκλειο υπάρχει και ένα σενάριο που τον θέλει να έχει δεχτεί κρούση από άλλη ομάδα της Super League 1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.