ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Λυσάνδρου το γενικό κουμάντο – Υπάρχει πλάνο για τεχνικό διευθυντή;

Ο Μηνάς Λυσάνδρου βγαίνει μπροστά. Ποιο είναι το πλάνο διοίκησης και CEO για τεχνικό διευθυντή.
ΟΦΗ: Ο Λυσάνδρου το γενικό κουμάντο – Υπάρχει πλάνο για τεχνικό διευθυντή;

Δεν υπάρχει σκέψη για άμεση πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ. Ο Μηνάς Λυσάνδρου πλέον έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Με την προδιαγεγραμμένη αποχώρηση των Σαμαράδων από τον ΟΦΗ, το ερώτημα που αφορούσε την επόμενη μέρα, ήταν οι Κρητικοί θα κινηθούν για νέο τεχνικό διευθυντή.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Μηνάς Λυσάνδρου έχει αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό φάνηκε και από την παρουσία του στην προπόνηση παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και όχι απλά ως… θεατής αφού ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ έκανε και ομιλία στους ποδοσφαιριστές!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ΟΦΗ δεν ψάχνεται για άμεση πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Αν και διάφορα ονόματα ακούστηκαν, δεν υπάρχει ως σκέψη κάτι τέτοιο. Ο Λυσάνδρου θα είναι ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί πιο ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στο κομμάτι των μεταγραφών, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Νίκου Νιόπλια.

Για την περίπτωση του Ίλια Ίβιτς, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Λυσάνδρου και Ιβιτς συνυπήρξαν στην ΑΕΚ, αλλά ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, στον ΟΦΗ τουλάχιστον, δεν υπάρχει.

Κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να ακουστεί και το όνομα του Νίκου Νταμπίζα. Κρατήστε το.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Ο Λυσάνδρου το γενικό κουμάντο – Υπάρχει πλάνο για τεχνικό διευθυντή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!