ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Νταμπράουσκας έφερε άνεμο αλλαγής στα αποδυτήρια!

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλά και πλέον φαίνεται ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας αλλάζει τα πάντα!
ΟΦΗ: Ο Νταμπράουσκας έφερε άνεμο αλλαγής στα αποδυτήρια!

Η κακή εκκίνηση του ΟΦΗ στη Super League 1 έφερε αρκετές αλλαγές στην ομάδα και σίγουρα όχι άδικα.

Αρχικά έφυγαν οι Σαμαράδες, ενώ στη συνέχεια πήρε σειρά και ο Νίκος Νιόπλιας, με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα να είναι απογοητευτική.

Πλέον στην ομάδα της Κρήτης είναι στην εποχή του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο κύριος που ήρθε στην άκρη του πάγκου του ΟΦΗ για να βγάλει το club από την αγωνιστική ναφθαλίνη.

Δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει ούτε προπονητική εβδομάδα στο Ηράκλειο και ήδη στα αποδυτήρια υπάρχει μία αύρα αλλαγής.

«Ενταση προπονήσεων, λεπτομέρεια στην άσκηση, προσωπική συζήτηση», στοιχεία βγαλμένα μέσα από την επαφή/καθημερινότητα των παικτών.

By the way, μας μεταφέρθηκε πως το κασέ του λεγάμενου μαζί με το επιτελείου του αγγίζει τις 300.000 ευρώ (μαζί με όλο το staff) μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 4 και 5 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

?>