ΟΦΗ

Αυτό ήταν! Ο ΟΦΗ βρήκε λαβράκι που κάποτε η Φιορεντίνα είχε δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Ο ΟΦΗ έκανε διάνα με την απόκτηση του Μπάκιτς που κάποτε η Φιορεντίνα είχε δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ
Αυτό ήταν! Ο ΟΦΗ βρήκε λαβράκι που κάποτε η Φιορεντίνα είχε δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Σπάνια η στήλη ασχολείται με τις υπόλοιπες ομάδες εκτός Big5 αλλά αυτό γίνεται μια και όπως και να το κάνουμε το ενδιαφέρον βρίσκεται εκεί. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χωρίς κανείς να παραγνωρίζει πως δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν κόσμο και impact.

Μια από αυτές είναι φυσικά ο ΟΦΗ, το καμάρι της Κρήτης που με την αλλαγή προπονητή πλέον έχει ανέβει σε εμφανίσεις και λογικά θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στα πλέι άουτ.

Είναι οι ομάδες μαζί με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο του Κόλμαν που όλοι θα θέλουν να δουν αν και δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα παραμονής.

Αυτό έλειπε, τα πλέι οφ είχαν στόχο.

Ο ΟΦΗ εκτός από τον Νταμπράουσκας έκανε και ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις που αν τις είχε κάνει το καλοκαίρι μπορεί να χτυπούσε και 6άδα.

Μια από αυτές, δίχως αμφιβολία, είναι ο Μάρκο Μπάκιτς.

Στα 29 του ο διεθνής μαυροβούνιος ήρθε στην Ελλάδα για να βάλει και πάλι την καριέρα του σε καλό επίπεδο.

Είναι ένας παίκτης που δε θα πρέπει να ξεχνά κανείς, πως το καλοκαίρι του 2013 η Φιορεντίνα είχε δώσει στην Τορίνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει.

Δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα αλλά έχει παίξει σε ομάδες όπως η Μπράγκα επίσης. Σούπερ 6-8άρι μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στο χώρο του κέντρου.

Λέτε να το έχουν δει και άλλοι;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>