ΟΦΗ - Φερέιρα

Ο Φελίπε Φερέιρα θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του

Ο ΟΦΗ αναμένεται να είναι μία νέα ομάδα στη νέα σεζόν, καθώς αρκετοί παίκτες θα φύγουν, αλλά μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ο Φελίπε Φερέιρα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα μέχρι στιγμής και βοήθησε τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας, συνολικά αλλά και ειδικά στα ματς με τον Πλατανιά.

Μάλιστα ήρθε και η ανακοίνωση της εταιρίας που έχει τα δικαιώματά του για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το γραφείο μάνατζερ «Team Back» που εκπροσωπεί τον Φερέιρα προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

«Ο νεαρός Φελίπε Φερέιρα με τον οποίο συνεργαζόμαστε είχε καλύτερη εμφάνιση από ότι περιμέναμε αφήνοντας εξαιρετική εικόνα σε όλο τον κόσμο που θα είναι σίγουρα χαρούμενος επειδή θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του ως επαγγελματίας».

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι ο Φερέιρα είναι πολύ κοντά στην παραμονή του στον ΟΦΗ, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για ανανέωση του δανεισμού ή για απόκτηση με κανονική μεταγραφή.

Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη συνέχεια, μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες για το deal.

Επιπλέον όμως η «Team Back» ανέφερε στην ανακοίνωσή της: «Χθες έκλεισε η πρώτη περιπέτεια που ξεκίνησε τον Γενάρη με τους Χάιμε Βέρα, Αλεσάντρο Ίσις, Πατρίσιο Ουλόα και Γιάννη Βέρα πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο που είχαν θέσει με την σωτηρία της ομάδας.

Στην Team Back πιστεύουμε πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για έναν σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ που θα συνεχίσει στην Σούπερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο και τον Γιάννη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε αυτό το πρότζεκτ».

https://www.instagram.com/p/Bx0ZBVtnKUp/