Τι είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και οι παίκτες του ΟΦΗ ετοιμάζονται για διακοπές. Η τελευταία προπόνηση, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (23/5) δεν έγινε. Μίλησε ο Γιάννης Σαμαράς, όμως, για όσα έγιναν φέτος.

Αναφέρθηκε στους επτά μήνες της νέας διοίκησης, σε όσα βίωσαν άπαντες και επεσήμανε πως ο στόχος επιτεύχθηκε. Ο Γιάννης Σαμαράς στο τέλος της ομιλίας του χειροκροτήθηκε και στη συνέχεια μαζί με τους Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις χαιρέτησαν όλους τους παίκτες και τους ευχήθηκαν καλές διακοπές.

Μεταξύ άλλων ο Σαμαράς είπε: «Πριν επτά – οκτώ μήνες που ξεκινήσαμε μαζί είχαμε έναν στόχο. Τον πετύχαμε. Μέσα σε αυτό το διάστημα περάσαμε πολλά. Εύκολα και δύσκολα. Τα περισσότερα δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι. Δε χάσαμε ποτέ όμως την πίστη μας και τον προορισμό μας. Στο τέλος δικαιωθήκαμε. Το σημαντικό απ’ αυτή την προσπάθεια είναι να κρατήσουμε τα θετικά και μέσα απ’ αυτά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Σ’ αυτούς τους εφτά μήνες, κάθε πρωί σηκωνόμουν και προσπαθούσα να μη σκέφτομαι αρνητικά. Ήθελα να έχω θετική σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχουμε σταθερά συναισθήματα και να μην παρασυρόμαστε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους γι’ αυτό το εφτάμηνο. Ακόμα και τα παιδιά που θα φύγουν, να ξέρετε ότι θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».