Ο κόσμος του ΟΦΗ περιμένει τον Μιχάλη Μπούση και τη νέα σελίδα στην Κρητική ΠΑΕ

Για τις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία και ουσιαστικά θα αλλάξει το ρου της ιστορίας της Κρητικής ομάδας.

Βάσει των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει, ο Μιχάλης Μπούσης προτίθεται να βάλει αρκετά χρήματα στον σύλλογο για τον βγάλει από το οικονομικό πρόβλημα που έχει έχει με την επιστροφή του στη Super League.

Στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης “IBIS” πρόκειται να μαζευτούν τα μέλη του ΔΣ και οι μέτοχοι της ΠΑΕ (απόντος του Μπούση), όπου και θα ενημερωθούν για τη νέα τάξη πραγμάτων με την είσοδο του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία από το Σικάγο.

Τα δύο βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν: πρώτον την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και δεύτερον την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Με την σημείωση ότι θα κεφαλαιοποιηθούν τα ποσά που έχουν κατατεθεί νόμιμα στο ταμείο της εταιρείας, ως ταμειακές διευκολύνσεις των μετόχων.

Ο κόσμος του ΟΦΗ περιμένει να μάθει τον ακριβή ρόλο που θα έχουν στην ΠΑΕ οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, όπως και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Παράλληλα, έχει μεγάλη σημασία αν θα γίνει γνωστό το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και αν το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ θα είναι της τάξεως των 1,5 εκ. ευρώ, όπως λέγεται στο νησί.

Επίσης, η νέα διοίκηση καλείται να διευκρινίσει το λόγο της μη παρουσίας του Μιχάλη Μπούση στη ΓΣ, αλλά και το πότε θα έρθει στην Ελλάδα για να δώσει συνέντευξη τύπου. Στην οποία ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πρέπει να εξαγγείλει τους στόχους του για τον ΟΦΗ, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ούτε ως πληροφορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στις 10 Οκτωβρίου, στις 7μμ, στο ξενοδοχείο IBIS του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η πρόσκληση που δημοσιεύεται απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Πρόσκληση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση .

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

( Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 ΑΡ.ΓΕΜΗ : 139787860000)

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 10η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Ιbis , που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης , επί της οδού Kορωναίου αρ. 26, στο Ηράκλειο Κρήτης για την λήψη αποφάσεων, επί των παρακάτω θεμάτων:

1)Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου,

2)Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αφορούν: α) σε ταμειακές διευκολύνσεις και β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους,

3)Άλλα θέματα.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα , πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για το θέμα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται:

Την 22η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Ηράκλειο, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Εντολή Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Αλετράς».