Δηλώσεις για τον κρίσιμο αγώνα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Άρη έκανε ο Αλεχάντρο Ίσις.

Δηλώσεις για τον κρίσιμο αγώνα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Άρη έκανε ο Αλεχάντρο Ίσις.

Ο Χιλιανός τεχνικός, αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι Κρητικοί, οι οποίοι συνεχίζουν να παλεύουν να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ χρειάζεται να «παλέψει» για όσους βαθμούς μπορεί απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού όντας στην 14η θέση δεν έχει περιθώρια λάθους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε καλά μόνο με τον Λεβαδειακό. Ήμασταν καλοί και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Η διαφορά στο ματς με τη Λιβαδειά ήταν το γκολ και αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, με την ίδια δύναμη και να πάμε στο παιχνίδι με τον Άρη να πάρουμε κάτι. Να φέρουμε βαθμούς. Είναι σπουδαίο για εμάς.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ξεκινά τις επιθέσεις του από την άμυνα και πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς».