Καστάνιος: «Με εξέπληξε το επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ»

Ο Λουκ Καστάνιος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα στην πρώτη του συνέντευξη. Εντυπωσιασμός από τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι ο Καστάνιος, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (25/1) από τους Κρητικούς. «Ειλικρινά με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο...

Ο Λουκ Καστάνιος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα στην πρώτη του συνέντευξη.

Εντυπωσιασμός από τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι ο Καστάνιος, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (25/1) από τους Κρητικούς.

«Ειλικρινά με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός επιθετικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΗ TV

«Ειλικρινά με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Για έναν επιθετικό αυτό είναι τόσο αρμονικό που μοιάζει με… μουσική. Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μπαίνει πολλές φορές στην περιοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά πραγματικά ταλαντούχους και γενικά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ποιοτικοί.

Παρακολούθησα το ματς με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Σίγουρα με περισσότερη τύχη θα νικούσαμε σ’ αυτό το ματς ή θα σκοράραμε πρώτοι.

Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θετικοί και με όλους αυτούς τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τον τρόπο που παίζουμε, το αποτέλεσμα σίγουρα θα έρθει στο τέλος. Όλοι ρωτάνε ”Πόσα γκολ θα βάλεις;”. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός – ΕΠΙΣΗΜΟ! Ανακοίνωσε τον Παπασταθόπουλο

Βράνιες για ΑΕΚ: «Δεν ήρθα εξαιτίας ενός που…η»