Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τον αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Νιόπλιας, μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει και πάλι δυναμικά την ομάδα.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το ερχόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες του αγώνα. Μάλιστα, στάθηκε στον κόσμο της ομάδας του, τονίζοντας πως πάντα δίνει σημαντική δύναμη. «Να υπηρετήσουμε όλοι το σχέδιο της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορούμε να κρατάμε τα θετικά από παιχνίδι που έχει περάσει. Αφήνουμε όμως πίσω μας τα αρνητικά. Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο πολύ δυνατό. Τα τελευταία πέντε χρόνια η μόνη θέση που στοχεύει είναι το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Και εμείς όμως θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος. Ας μη ξεχνάμε πως παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να έχουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι. Το σπουδαιότερο όμως να υπηρετούμε το σχέδιο που θα λάβουμε για αυτό το παιχνίδι. Πειθαρχεία, γιατί με αυτές τις ομάδες τα λάθη πληρώνονται. Όπως και τα λάθη που κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Είναι πάντα κοντά μας. Όλοι ξέρουμε πως ο κόσμος μας δίνει σημαντική δύναμη. Χωρίς κόσμο και ειδικότερα σε αυτό το γήπεδο δεν υπάρχει το ποδόσφαιρο. Έχουν αποδείξει τη σημαντικότητα τους, όποτε τη ζητήσαμε».