Σεμεντο ΟΦΗ

Ένας από τους καλύτερους εξτρέμ της φετινής Super League 1 είναι ο Λισάντρο Σεμέντο. Ο ΟΦΗ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Το θέμα είναι εάν θα καταφέρει και να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Ο 24χρονος αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικος από τη Φορτούντα Σιτάρντ. Υπάρχει και οψιόν αγοράς για τους Κρητικούς, αλλά το...

Ένας από τους καλύτερους εξτρέμ της φετινής Super League 1 είναι ο Λισάντρο Σεμέντο. Ο ΟΦΗ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Το θέμα είναι εάν θα καταφέρει και να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικος από τη Φορτούντα Σιτάρντ. Υπάρχει και οψιόν αγοράς για τους Κρητικούς, αλλά το ποσό που απαιτείται είναι αρκετά υψηλό για τα δικά τους δεδομένα (περίπου 1.300.000 ευρώ).

Στην Ολλανδία αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Φορτούνα Σιτάρντ θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τη ζημιά από τον κορονοϊό. Αυτό συνεπώς θα την αναγκάσει σε πωλήσεις και οι δανεικοί της είναι οι πρώτοι που βγαίνουν στη… βιτρίνα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα αναγκαστεί να κάνει και κάποιες εκπτώσεις. Όχι μόνο για τον Σεμέντο, αλλά και για άλλους παίκτες όπως ο Βίντιγκαλ του ΑΠΟΕΛ. Το αρνητικό για τον ΟΦΗ είναι πως ο παίκτης του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη και μεγαλύτερων κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Μιλάμε, δηλαδή, για ομάδες που θα μπορούσαν να δώσουν στους Ολλανδούς το αρχικό ποσό. Μόνο που για εκείνους δεν ισχύει η ρήτρα και θα έπρεπε να μπουν σε μία διαπραγμάτευση από το μηδέν με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι σε πρώιμο επίπεδο και θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμη. Το παν είναι για όλους να ξεπεραστεί η κρίση που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός και να διαπιστωθεί πού θα είναι όταν θα έχει τελειώσει η καραντίνα.