ΟΦΗ

Ο Αντίλ Ναμπί συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, από τη οποία όμως απέχουν οκτώ ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών

Ένα ευχάριστο νέο είχε η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ, αφού ο Αντίλ Ναμπί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων έπειτα από καιρό.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον είναι αρκετά καλύτερα, για να βγάλει όλη την προπόνηση.

Βέβαια αυτό είναι το μοναδικό ευχάριστο για προπονητή των Κρητικών, Χάιμε Βέρα. Ο Βαγιέμπα Σακόρ ακολούθησαν εκ νέου ατομικό.

Επίσης οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Γιώργος Στρέζος έκαναν θεραπεία και ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα προλάβουν τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται. Οι Μιχόγεβιτς και Παπάζογλου έχουν ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και o Έρικ Πάρσον ενοχλήσεις στον γλουτό.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και ο Δημήτρης Κομεσίδης έχει μία θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ θα γίνει στις 10 το πρωί της Τετάρτης (10/04) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.