Ο 56χρονος Χιλιανός προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Κρητικούς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Σε διαπραγματεύσεις με τον Χάιμε Βέρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι άνθρωποι της διοίκησης.

Οι μελανόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 56χρονο προπονητή, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Curicó Unido.

Ο Βέρα έχει απαντήσει θετικά στους “μελανόλευκους” και αναζητεί την φόρμουλα λύσης της συνεργασίας με την ομάδα της Χιλής, προκειμένου να ταξιδέψει άμεσα στο Ηράκλειο.

Επίσης, ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση και στον Αλεχάντρο Ίσις για τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι δύο Χιλιανοί δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά επιθυμούν την αποχώρησής τους, μιας και θεωρούν πως η πρόταση του ΟΦΗ είναι άκρως δελεαστική.

Ο Βέρα αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την πενταετία 1987-1992, καταγράφοντας 111 συμμετοχές και 22 γκολ.

Ο Ίσις από την πλευρά του, από το καλοκαίρι του 1985 μέχρι και τον Μάιο του 1990, έπαιξε σε 137 παιχνίδια πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Η κρίσιμη συνέντευξη τύπου

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τους δύο Χιλιανούς είναι δεδομένη, ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο. Εκτός από το συμβόλαιο των “2” με την Curicó Unido που έχει ακόμα διάρκεια 1,5 χρόνου, υπάρχουν και αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας.

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του προέδρου της ομάδας της Χιλής.

Όπου προτίθεται να αναφερθεί στο διαζύγιο, ευελπιστώντας πως  ο κόσμος θα έχει ηρεμήσει από τις τελευταίες εσωτερικές εξελίξεις.