ΟΦΗ

Ο Αντίλ Ναμπί έμεινε εκτός προπόνησης του ΟΦΗ, ενώ ο Ποτουρίδης γλίτωσε τα χειρότερα και δεν θα μπει χειρουργείο

Ο ΟΦΗ δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, αφού την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το μπαράζ με τον Πλατανιά. Οπότε οι προπονήσεις είναι σε φουλ ρυθμούς.

Από τη σημερινή προπόνηση, απουσίασε ο Αντίλ Ναμπί, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δε συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Ποτουρίδης γλίτωσε τα χειρότερα καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε τενοντοπάθεια στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού του.

Κατ’ επέκταση δεν τίθεται  θέμα για κάποιο πειραγμένο χιαστό ή μηνίσκο, που θα σήμαινε χειρουργείο και πολύμηνη απουσία.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογείται καθημερινά και τις επόμενες μέρες θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (8/5) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει των αγώνων μπαράζ παραμονής στη Super League.

Ο Αντίλ Ναμπί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δε συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Θανάσης Ντίνας (ο οποίος τις δύο προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Πατρίκ Βουό και Δημήτρη Κομεσίδη.

Θεραπεία έκαναν ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο Έλληνας αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υποφέρει από τενοντοπάθεια στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος χθες (7/5) έγινε πατέρας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (9/5) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».