ΟΦΗ: Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Σολίς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Ναζαρένο Σολίς. Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/2) του ΟΦΗ Ο Σολίς συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ο Αργεντινός δείχνει καλύτερα και σταδιακά θα o Γιώργος Σίμος θα τον έχει ξανά στη διάθεσή...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Ναζαρένο Σολίς.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/2) του ΟΦΗ Ο Σολίς συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ο Αργεντινός δείχνει καλύτερα και σταδιακά θα o Γιώργος Σίμος θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του.

Θεραπεία έκαναν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Αντιάν Σαρδινέρο, ενώ οι Βαχέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και παιχνίδι κατοχής. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (18/2) στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)