Ικανοποίηση υπάρχει στους Κρητικούς με την εικόνα που είχαν κόντρα στον Ολυμπιακό

Ότι ο ΟΦΗ κάνει βήματα προόδου είναι οφθαλμοφανές. Μία ομάδα που πέρυσι λίγο έλειψε να πέσει, φέτος εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Για κάποιους είναι αυτή τη στιγμή η πιο ελκυστική ομάδα στη Super League 1. Δεν κλείνεται, βάζει την μπάλα κάτω και τα ματς του έχουν γκολ. Το πλάνο, μάλιστα, δεν άλλαξε ούτε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Απέναντι βρισκόταν ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΟΦΗ δεν ταμπουρώθηκε, όπως άλλες ομάδες.

Το είχε ζητήσει ο Γιώργος Σίμος από τους παίκτες του και εκείνοι ακολούθησαν πιστά τις εντολές του. Στις τάξεις των Κρητικών, μάλιστα, υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που έδειξε η ομάδα τους. Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα να μην ήρθε, αλλά στον ΟΦΗ θεωρούν… νίκη ότι έπαιξαν στα ίσα τον Ολυμπιακό, του δημιούργησαν προβλήματα και τον δυσκόλεψαν αρκετά.

Τονίζεται μεταξύ άλλων πως δεν περνά απαρατήρητο που σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος ασχολείται με την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων» και όχι μόνο με τη νίκη των Πειραιωτών. Φυσικά και μία καλή εμφάνιση από μόνη της δε λέει πολλά για ομάδες με τη δυναμική και το μέγεθος του ΟΦΗ. Είναι, όμως, μία αρχή για όσα προσπαθούν να χτίσουν πρωτίστως ο Γιάννης Σαμαράς και δευτερευόντως και οι Γιώργος Σαμαράς και Γιώργος Σίμος.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram