Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu
ΟΦΗ: Ιστορική μέρα, έπεσαν οι υπογραφές!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Ερασιτέχνης υπέγραψαν την ιστορική συμφωνία για το ΒΑΚ και το «Γεντί Κουλέ»

Η συμφωνία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Ερασιτέχνη για το ΒΑΚ και το «Θ. Βαρδινογιάννης» ήταν δεδομένη, αλλά πλέον είναι και επίσημη!

Το μεσημέρι της Τρίτης (19/3), ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Μιχάλης Μπούσης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης υπέγραψαν τη συμφωνία για την παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τα επόμενα δέκα χρόνια δηλαδή μέχρι το 2029, αλλά και του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για τα επόμενα 99, δηλαδή μέχρι το 2118.

Πλέον γίνεται αντιληπτό, ότι θα προχωρήσει κανονικά το πλάνο που είχε ο Μιχάλης Μπούσης στο μυαλό του για επέκταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, όταν πήγε για πρώτη φορά στην Κρήτη, ώστε να αναλάβει τον ΟΦΗ.

Να πούμε ότι από την ΠΑΕ ήταν επίσης στα γραφεία της ομάδας οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Μιχάλης Μυλωνάκης.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη εκτός από τον Γιάννη Δανδάλη παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Αντωνακάκης και Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Δημοφιλη Αρθρα