ΟΦΗ

ΟΦΗ – Μανδάς: Η μεταγραφή που ανακοινώθηκε έξι μήνες νωρίτερα

Ο Χρήστος Μανδάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 χρόνων με τον ΟΦΗ.
Ο Μανδρας ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ

Ήταν μέρος της συμφωνίας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ για τη μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί. Ή για να ακριβολογούμε ο Χρήστος Μανδάς ήταν ο βασικός λόγος που ο Άγγλος κατέληξε στο Περιστέρι.

Εκείνος δεδομένα θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν, όταν και έληγε το συμβόλαιό του. Μήνες τώρα ψαχνόταν βλέποντας πως η εξέλιξή του δεν θα ήταν η αναμενόμενη εκεί. Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο, πήρε κάποια στιγμή τις ευκαιρίες του, αλλά για διάφορους λόγους φέτος ο Ατρόμητος επέλεξε να τον έχει τρίτο πίσω από Γιαννιώτη και Πίριτς.

Ο ΟΦΗ του χτύπησε την πόρτα καιρό πριν. Έδωσε τα χέρια μαζί του και εκείνο που απέμενε ήταν το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το καλοκαίρι ο Μανδάς θα κατηφόριζε στο Ηράκλειο ανεξάρτητα από την επιθυμία των Περιστεριωτών.

Τελικώς όλα έγιναν ένα εξάμηνο νωρίτερα. Ο Ατρόμητος περίμενε μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του και τελικά τον άφησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να πάει στο Ηράκλειο έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Μάριτς. Ο Αυστροκροάτης είναι που θα κάνει δίδυμο πλέον με τον Γιαννιώτη.

Κλείνοντας ο Μανδάς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τον ΟΦΗ. Η διοίκηση των Κρητικών τα τελευταία χρόνια επενδύει σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Τέτοιος είναι και ο διεθνής με την Ελπίδων τερματοφύλακας. Τέλος, η άφιξή του προαναγγέλλει και τις αποχωρήσεις τερματοφυλάκων που θα υπάρξουν το καλοκαίρι στους «ασπρόμαυρους», ενώ θέτει ερωτηματικά για το πώς θα αξιοποιηθεί ο συνομήλικός του Βασίλης Σηφάκης.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ