Ο ΟΦΗ του.. πριν της διακοπής και ο ΟΦΗ μετά την διακοπή. Πολλές οι διαφορές!

Μείωθηκαν στις... μισές, οι απουσίες στον ΟΦΗ για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει Παναιτωλικού.

Ο ΟΦΗ του.. πριν της διακοπής και ο ΟΦΗ μετά την διακοπή. Πολλές οι διαφορές!

Μια βδομάδα πριν, ο Νίκος Νιόπλιας λίγο έλλειψε να βγάλει δελτίο και να παίξει κι αυτός κόντρα στον ΠΑΟΚ! Ο τεχνικός του ΟΦΗ κόντρα στον δικέφαλο του βορρά μέτρησε 9 απουσίες. Λάμπρου, Καμάου, Καστάνιος, Μεγιάδο, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Στάικος, Βούρος και Γκαγιέγος.

Μετά την διακοπή και κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ θα μοιαζει με κανονικό ΟΦΗ, αφού αναμένονται αρκετές επιστροφές. Εκτός από τους Μεγιάδο και Τοράλ που αγωνίστηκαν και στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Πόρο, κανονικά προπονείται πλέον και ο Καμάου. Ο Λάμπρου που δεν αγωνίστηκε λόγω… συμφωνίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, επίσης είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ ετοιμοπολεμος είναι και ο Καστάνιος.

Πέντε από τους 9, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σβηστουν κι άλλα ονόματα από το απουσιολόγιο. Βούρος και Γκαγιέγος που ταλαιπωρούνται από ίωση, είναι πολύ πιθανό να προλάβουν την αναμέτρηση του Αγρινίου.

Εκείνοι που δεν θα προλάβουν το ματς με τα «καναρίνια» είναι οι Ντε Γκουζμάν και Λυμπεράκης. Τα νέα «θύματα» της ίωσης που έχει… θερίσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τους Κρητικούς.
.