ΟΦΗ: Ο Πραξιτέλης Βούρος έχι συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά έχουν προκύψει αρκετοί «μνηστήρες». 

Ο Πραξιτέλης Βούρος κάνει εξαιρετική σεζόν στον ΟΦΗ και το όνομα του βρίσκεται σε αρκετά μπλοκάκια!

ΟΦΗ: Ο Πραξιτέλης Βούρος έχι συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά έχουν προκύψει αρκετοί «μνηστήρες».

Πραξιτέλης Βούρος. Για πολλούς ο MVP του ΟΦΗ της φετινής σεζόν. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός διανύει μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των Κρητικών. Μακράν ο πρώτος σε συμμετοχές (24) στη Super League, μακράν ο πρώτος και σε χρόνο συμμετοχής, έχοντας αγωνιστεί oλόκληρα 90λεπτα και στα 26 παιχνίδια του, αν συμπεριλάβουμε και τα δύο στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη.

Τα τρία γκολ (τα πρώτα στην καριέρα του!) που έχει σημειώσει φέτος και οι δύο ασίστ είναι ένα ακόμα στατιστικό που επιβεβαιώνει την εξαιρετική 2η χρονιά που διάγει στο Ηράκλειο!

Ο Βούρος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Κρητική ομάδα, μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Η διοίκηση του ΟΦΗ, ανεπίσημα, έχει εκφράσει τη διάθεση να γίνει μια κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή για επέκταση του συμβολαίου του.Οι Κρητικοί όμως δεν «παίζουν μόνοι τους.

Το όνομα του 27χρονου στόπερ βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε αρκετά… μπλοκάκια. Τόσο ομάδων εντός συνόρων, όσο και συλλόγων από το εξωτερικό.

Από Ελλάδα… μεριά, δύο club θα ήθελαν.. χθες τον Βούρο στο ρόστερ τους!

Τα συμβόλαια είναι για να «σπάνε», αλλά οι Κρητικοί δεν είναι διατεθειμένοι να «σκοτώσουν» έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή και ένα «περιουσιακό» στοιχείο που έχει κάνει limit up τη φετινή σεζόν.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν όμως υπάρχουν μόνο τα play out. Από τα μέσα Μαϊου και μετά, είναι δεδομένο οτι το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου θα επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο!

Μέχρι τότε… ξεκούραση το Σαββατοκύριακο και μετά ψυχή και σώμα στην πρεμιέρα των play out και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.