ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που φέτος έκανε το πλέον εμφατικό come back στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα με την σφραγίδα της επιστροφής στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια! Ο «Mάικ» (σ.σ.: Μιχάλης Μπούσης), όπως τον αποκαλούν οι σύντεκνοι, από το Σικάγο ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί για να καλύψει οιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα. Μπαμπάς και γιόκας Σαμαράς μόνιμα...

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που φέτος έκανε το πλέον εμφατικό come back στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα με την σφραγίδα της επιστροφής στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια!

Ο «Mάικ» (σ.σ.: Μιχάλης Μπούσης), όπως τον αποκαλούν οι σύντεκνοι, από το Σικάγο ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί για να καλύψει οιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα. Μπαμπάς και γιόκας Σαμαράς μόνιμα στο πλευρό των παικτών. Εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Γιώργος Σίμος αποδείχθηκε ρούκι της χρονιάς στους πάγκους και η ομάδα με την ποδοσφαιρική της ταυτότητα αποπνέει υγεία. Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και εν μέσω πανδημίας ο ΟΦΗ συνεχίζει να βγάζει αξιοπιστία και συνέπεια.

Έχουμε και λέμε: έχει αποπληρώσει κάθε πιστωτή από τις αμαρτίες του παρελθόντος, οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Φεβρουάριο, οι κρατικές εισφορές ήδη τακτοποιημένες και τον Απρίλιο, λαμβάνοντας και το 25% δώρο έκπτωση από την κυβέρνηση ένεκα της συνθήκης με τον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή που το club δεν έχει λάβει καμία εκ των δύο τελευταίων δόσεων (άνω των 100.000 ευρώ) από τη NOVA με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο!!!

Συνάμα, οι επιχειρήσεις του αφεντικού στις Ηνωμένες Πολιτείες (και δη πάνω από 15 σούπερ μάρκετ) πάνε τρένο μια και ο τζίρος έχει τουλάχιστον 4πλασιαστεί ετούτη την περίοδο. Κοινώς, το όραμα, η προοπτική και η υγεία που βγάζει ο κρητικός σύλλογος δεν πρόκειται να ανατραπεί λόγω της πανδημίας.

Ο Μιχάλης Μπούσης πρόσφατα είχε επικοινωνία μέσω Skype με τους συνεργάτες του στην Κρήτη, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ηδη, η φαμίλια Σαμαρά περνάει στο επόμενο στάδιο μια και οι μεταγραφικοί στόχοι είναι «λοκαρισμένοι»!

Ξανά με σύνθημα την ποδοσφαιρική κατάρτιση και οικονομική σύνεση, ο ΟΦΗ βγαίνει στην αγορά για να κάνει upgrade στο ρόστερ του.