Βέρα Ίσις

Περιμένουν την απόφαση της UEFA για το μέλλον τους…

Επιστροφή στο Ηράκλειο για τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεσάντρο Ίσις μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στη Ρόδο.

Οι δύο προπονητές, μετά και τη συνέντευξη που έδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA, αναμένουν την απόφαση της Ομοσπονδίας αναφορικά με το προπονητικό τους μέλλον στον ΟΦΗ.

Προς στιγμής δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει γνωστή η σχετική απόφαση ωστόσο επιθυμία τους είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα το ταχύτερο δυνατό για να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά…

Θυμίζουμε ότι Βέρα και Ίσις ταξίδεψαν στο σμαραγδένιο νησί, προκειμένου να συζητήσουν με την UEFA για την αναγνώριση των διπλωμάτων τους.

Πρόκειται για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τα διπλώματα Βέρα και Ίσις, οι δύο Χιλιανοί δεν είναι δεδομένο ότι θα βρίσκονται και του χρόνου στον πάγκο.

Γίνονται πάντως σοβαρές προσπάθειες για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη Ρόδο.

Εκεί Βέρα και Ίσις είχαν επαφές με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μία σχολή προπονητών UEFA Pro και θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου.

Οι όποιες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και περιμένουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ με αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν λυθεί, οι Κρητικοί θα αναζητήσουν νέο προπονητή.