ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ o Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ o Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Βρισκόταν στους Κρητικούς από το καλοκαίρι του 2017, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές και ένα γκολ στη Super League και άλλες τέσσερις στο Κύπελλο.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο 27χρονος αμυντικός αποτέλεσε σημαντικό μέλος της ομάδας μας τα τελευταία δυο χρόνια και συνέβαλλε σημαντικά τόσο στην άνοδο του ΟΦΗ στη Super League όσο και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής την περσινή σεζόν.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΟΦΗ: Σε αναζήτηση προπονητή 

Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ τη Δευτέρα, με τον Γιάννη Σαμαρά να εκτελεί χρέη προπονητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Χάιμε Βέρα.

Μάλιστα ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε για τη νέα σεζόν, όπως και για το θέμα με τον Χάιμε Βέρα, τονίζοντας:

«Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε με έναν εξίσου δυνατό προπονητή όπως ήταν ο Χάιμε και ο Αλεσάντρο. Ψάχνουμε να βρούμε έναν άνθρωπο που ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας μας.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ο Τραϊανός Δέλλας ήταν από τα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε και έτσι συνεχίζεται η αναζήτηση για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός των Κρητικών