ΟΦΗ: Οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο Ηράκλειο - Έντονα παράπονα

O ΟΦΗ θέλησε ν’ αναδείξει tην επέτειο της συμπλήρωσης 69 χρόνων από τα εγκαίνια του «Θ. Βαρδινογιάννης».

O ΟΦΗ θέλησε ν’ αναδείξει tην επέτειο της συμπλήρωσης 69 χρόνων από τα εγκαίνια του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ ΟΦΗ δημιούργησε ένα βίντεο που είναι αφιερωμένο στην ιστορική πορεία της έδρας της ομάδας στον χρόνο. Το καλοφτιαγμένο βίντεο, συνοδεύεται από το εξής μήνυμα:

«Σήμερα συμπληρώνονται 69 χρόνια από τις 11 Νοεμβρίου 1951, μια ημερομηνία – σταθμός στην ιστορία του ΟΦΗ. Τότε που το γήπεδο της ομάδας μας, άνοιξε επίσημα τις πύλες του, με έναν φιλικό αγώνα – γιορτή, κόντρα στην ΑΣΔΑΝ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσιάζει ένα αφιέρωμα – ντοκουμέντο με μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την ανέγερση του “Θ. Βαρδινογιάννης” και εξιστορούν όλα όσα συνέβησαν τότε στο Ηράκλειο, μέχρι να καταφέρει ο ΟΦΗ να αποκτήσει δικό του γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Λιβάια πρέπει να δεχτεί πολύ μεγάλη μείωση!

Ο “Πατριάρχης” του αθλητικού ρεπορτάζ στην Κρήτη, δημοσιογράφος κ. Σώτος Παιδάκης, ο αθλητικός Παράγοντας, ανηψιός και συνονόματος του τότε προέδρου της ομάδας, κ. Μανώλης Παπακαλιάτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, κ. Κώστας Ξενικάκης και ο φίλαθλος – κάτοικος της περιοχής των Καμινίων, κ. Γιώργος Λάμας, θυμούνται στην κάμερα του ΟΦΗ TV, όλα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Τμήμα Επικοινωνίας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μανώλης Βογιατζάκης – Μένια Σιδεράκη
Κάμερα: Γιώργος Νιργιανάκης
Live Streaming: Γιώργος Σακελλάρης
Λύρα – Μύρων Παπαδογιάννης»