Ο Νίκος Νιόπλιας στο ΟΦΗ - Λαμία

Τι δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το 0-0 του ΟΦΗ με τη Λαμία

Χωρίς εντός έδρας νίκη έχει ξεκινήσει στη φετινή Super League 1 ο ΟΦΗ. Η Λαμία με το 0-0 πήρε βαθμό και έγινε η τέταρτη ομάδα που φεύγει αλώβητη από το Ηράκλειο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας ρωτήθηκε τόσο για την εικόνα της ομάδας του όσο και για κάποιες επιλογές του. Μία εξ αυτών ήταν το να ξεκινήσει ο ΟΦΗ με τον Καστάνιος και όχι τον Ντουρμισάι.

«Ο Ντουρμισάι δεν έκανε προετοιμασία, δεν είχε παιχνίδια, είχε θέμα στους κοιλιακούς και πρέπει να γίνει μια διαχείριση ενώ ο Καστάνιος έκανε καλή προπόνηση και για αυτό ξεκίνησε βασικός», είπε ο Νιόπλιας, ενώ για το εάν έχουν άγχος οι παίκτες του ξεκαθάρισε πως «όχι, δεν έχουμε και γιατί να έχουμε; Δεν είναι μικρά παιδιά, επαγγελματίες είναι. Αν έχουν άγχος δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

Από εκεί και πέρα, εξήγησε πως ««αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε διαχείριση γιατί κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα. Δεν είναι μόνο ο Τοράλ, ο Μεγιάδο παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς όπως και ο Γαγιέγος. Ο πρώτος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ο δεύτερος προερχόταν από την ίωση και όταν βλέπεις ότι πέφτεις η φυσική τους κατάσταση τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον παίκτη για ένα μήνα. Είναι θέμα διαχείρισης, για αυτό ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάποιες αλλαγές».

Επιπλέον, ρωτήθηκε για την αποτελεσματικότητα του ΟΦΗ με το ίδιο να λέει ότι «ο ΟΦΗ φτάνει καλά μέχρι έξω από την περιοχή. Είχαμε καλές στιγμές, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες που κάναμε όμως παίζει ρόλο και η ατομική ποιότητα και να κάνουν ατομικές ενέργειες. Ο Νέιρα παίζει συνεχόμενα ματς, είναι ο καλύτερος παίκτης μας, είχε να παίξει έξι μήνες και δεν ρισκάρεις να τον αφήσεις μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Κάναμε ολόκληρο τον προγραμματισμό για να τον φέρουμε στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα».