ΟΦΗ

ΟΦΗ: Βελτιωμένη πρόταση σε Νέιρα, αλλά…

Εξακολουθεί να υπάρχει, πάντως, απόσταση στο οικονομικό

Από τις 9 Ιουνίου είχε αποκαλύψει το Sportime τι ακριβώς ισχύει με τον Χουάν Νέιρα και τον ΟΦΗ. Υπήρχε απόσταση στο οικονομικό και παραμένει.

Όπως είχαμε αναφέρει, το φετινό συμβόλαιο του Αργεντινού ανέρχεται στις 85.000 ευρώ. Η πρόταση που του είχε γίνει ήταν για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 100.000 ευρώ. Το ψαλίδι συνεπώς ήταν μεγάλο.

Την Πέμπτη (27/6) η ΠΑΕ ενημέρωσε πως έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως καλύφθηκε και η οικονομική διαφορά. Εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση, απλά αυτή μειώθηκε. Το αν είναι αρκετό κάτι τέτοιο για να παραμείνει ο Νέιρα στον ΟΦΗ, θα φανεί εντός των επόμενων ημερών. Μέχρι τώρα ο Αργεντινός δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση.

Εν τω μεταξύ, τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ωραία, φαίνεται όμορφο μέρος. Οι άνθρωποι με καλωσόρισαν και νιώθω καλά που βρίσκομαι εδώ. Ήταν εύκολη υπόθεση, θέλω να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων. Ελπίζω να σκοράρω αρκετά να κερδίσουμε πολλούς αγώνες και να πετύχουμε κάτι αξιόλογο στο πρωτάθλημα.

Ο Κρις και ο Σασί είναι φίλοι μου έτσι, η απόφαση έγινε πιο εύκολη γιατί είναι δύσκολο να πας κάπου χωρίς να ξέρεις κανέναν. Μου είπαν καλά πράγματα για την ομάδα».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ