Με την ευχή να επανέλθει δυναμικά στη Super League πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης (9/8) στο “Nana Beach Resort” της Χερσονήσου. Ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Αραβίδης ρωτήθηκε αν πιστεύει πως αποτελεί την τελευταία και τυχερή μεταγραφή: «Τυχερή δεν ξέρω αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι με τον ερχομό μου στην...

Με την ευχή να επανέλθει δυναμικά στη Super League πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης (9/8) στο “Nana Beach Resort” της Χερσονήσου.

Ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Αραβίδης ρωτήθηκε αν πιστεύει πως αποτελεί την τελευταία και τυχερή μεταγραφή: «Τυχερή δεν ξέρω αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι με τον ερχομό μου στην ομάδα και κυρίως ο πρόεδρος κ. Αλετράς που έκανε τα πάντα για να έρθω και όλοι μου έδειξαν από την αρχή πως με ήθελαν.

Εγώ έχω έρθει στην ομάδα με υψηλούς στόχους γιατί έχω αποδείξει μέσα από την καριέρα μου πως ότι έχω πετύχει, το έχω πετύχει μέσα από κάθε ματς και αυτό θα κάνω στον ΟΦΗ ο οποίος είναι μια ιστορική ομάδα. Πιστεύω και εύχομαι πως η ομάδα θα πάει καλά και εγώ θα πετύχω αυτά που θέλω.

Δεν έχω να αποδείξω κάτι, τα έχω καλά με τον εαυτό μου καθώς ήταν επιλογή μου να μην αγωνιστώ πέρυσι σε κάποια ομάδα λόγω ενός θέματος που υπήρχε. Εγώ έρχομαι εδώ μόνο για να βοηθήσω κιαι ελπίζω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Ερωτηθείς τι μέτρησε για να απαντήσει καταφατικά, ο Αραβίδης απάντησε: «Ο κόσμος της ομάδας σίγουρα και η έδρα που ανυπομονώ να ζήσω κι εγώ από κοντά, καθώς την έχω ζήσει μονάχα ως αντίπαλος και τη θαυμάζω.

Θεωρώ μέσα από πολλή δουλειά η ομάδα θα μπορέσει γρήγορα να πετύχει τους στόχους της, να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο που έχει ξεκινήσει ήδη από πέρσι. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος είναι τρομερά αξιόλογος και με τον οποίο η ομάδα μπορεί να πορευτεί για πολλά χρόνια και πιστεύω έχει βάλει τις βάσεις σε συνδυασμό με την διοίκηση η οποία έχει κάνει τα πάντα και θα πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που πρέπει».

Εν συνεχεία, ο Βαγγέλης Πλατέλλας επεσήμανε: «Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που γίνεται στο σύλλογο καθώς είναι μια ομάδα που ξέρω πως με θέλουν πραγματικά και μαζί με την ομάδα επέστρεψα και εγώ στη Super League. Ελπίζω να βοηθήσω στα μέγιστα, ξέρω που ήρθα και θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σίγουρα είναι ελπιδοφόρα η εικόνα της ομάδας, αλλά από εκεί και πέρα κάθε μέρα εμείς πρέπει να δουλεύουμε στο γήπεδο και να βγάζουμε κάποια πράματα στον αγωνιστικό χώρο. Η πορεία μας θα δείξει το τι μπορούμε να κάνουμε στις τέσσερις γραμμές και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι καθώς ετοιμαζόμαστε πολύ καιρό. Στόχος της ομάδας είναι η καθιέρωση στη Super League. Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης που έχει όνειρα και στόχους θα τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2365496140144203&id=1174964875864008

https://www.facebook.com/1174964875864008/photos/a.1202099723150523.1073741829.1174964875864008/2365470786813405/?type=3&theater

#Tags: