Ποτουρίδης

Μίλησε για το τέλος του από τον ΟΦΗ...

Ο Γιάννης Ποτουρίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για το τέλος του από τον ΟΦΗ και το πως έγινε. Εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, κάτι το οποίο, αρχικά, ήθελε και η ομάδα.

Ωστόσο μετά από λίγες ημέρες αυτό άλλαξε και ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ποτουρίδης έγραψε:

«Και κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα κοντά τους.

Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος της ιστορικής ομάδας του ΟΦΗ. Και για το λόγο αυτό δεν έκρυψα την επιθυμία μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτήν και τα επόμενα χρόνια.

Αυτή ήταν και η επιθυμία της ομάδας, σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα πριν από λίγο καιρό με τους εκπροσώπους της Διοίκησης.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της ομάδας για συζήτηση. Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας και για το λόγο αυτό είμαι αναγκασμένος να εξετάσω πλέον άλλες προτάσεις.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία αυτό το διάστημα.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα».

Το μήνυμα που έγραψε ο Ποτουρίδης στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα κοντά τους. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος της ιστορικής ομάδας του ΟΦΗ και για το λόγο αυτό δεν έκρυψα την επιθυμία μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτήν και τα επόμενα χρόνια. Αυτή ήταν και η επιθυμία της ομάδας, σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα πριν από λίγο καιρό με τους εκπροσώπους της Διοίκησης. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της ομάδας για συζήτηση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας και για το λόγο αυτό είμαι αναγκασμένος να εξετάσω πλέον άλλες προτάσεις. Παρόλα αυτά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία αυτό το διάστημα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Potouridis -92- (@giannis_potouridis_) στις