Σίμος

Όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το 3-1

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Βικελίδης με 3-1, ένα σκορ που σίγουρα δεν αρέσει στους Κρητικούς.

Ικανοποιημένος από τον αγώνα, αλλά όχι από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένας καλός αγώνας. Tο σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας είχε πολλά καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε να διορθώσουμε αυτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα εννιά».

Για την απουσία του Φιγκεϊρέδο από το αρχικό σχήμα:

«Είναι δέκα αγώνες μετά από μεγάλη απραξία, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Θα δούμε αρκετές τέτοιες εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αν τον αγχώνουν κάποιοι πιθανοί τραυματισμοί:

«Δυστυχώς είχαμε το απρόοπτο με τον Τσιλιανίδη. Θα βρούμε λύσεις. Θέλουμε φυσικά να έχουμε όλους τους παίκτες μας και να είναι υγιείς. Όταν συμβαίνει το οτιδήποτε έχουμε ένα ρόστερ που ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί».

Για το αν παίζουν πιο ελεύθερα τώρα που ο στόχος των play off επετεύχθη:

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως όλη τη χρονιά. Να έχουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε αλλά ουσιαστικά. Είμαι αισιόδοξος ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, νομίζω θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τέμπο του παιχνιδιού και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί οι ομάδες:

«Σίγουρα αν δεν υπήρχε η διακοπή το τέμπο θα ήταν καλύτερο. Νομίζω όμως για πρώτο παιχνίδι ήταν ένα καλός αγώνας, νομίζω όποιος το παρακολούθησε δεν είδε κάτι βαρετό».

Super League 1- Πλέι οφ και Πλέι άουτ: Οι βαθμολογίες της 1ης αγωνιστικής