Ολυμπιακός: Ο αμυντικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει προταθεί στις ελληνικές ομάδες και δεν περνάει αδιάφορος. Ποιες οι προϋποθέσεις.

Ο αμυντικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει προταθεί στις ελληνικές ομάδες και δεν περνάει αδιάφορος. Ποιες οι προϋποθέσεις.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης είναι οι τρεις ομάδες με το εξής κοινό χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό; Αναζητούν την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Βέρνον Ντε Μάρκο έχει προταθεί στις ελληνικές ομάδες και δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Βέρνον Ντε Μάρκο είναι ο ορισμός του πολυθεσίτη. Αυτό που λέμε παίκτης – προπονητή. Διότι, ο Σλοβάκος με καταβολές από την Αργεντινή μπορεί να παίζει το ίδιο άνετα τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός μπακ. Καιρό τώρα, ο γνωστός στα μέρη μας, Εντουάρντο Κορνατσίνι, ψάχνει για τον πελάτη ένα μεταγραφικό άλμα.

Στα 29 του και με μόλις ένα χρόνο στο συμβόλαιό του να απομένει με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να το πετύχει. Η ελληνική Super League είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει και η ευτυχή συγκυρία να υπάρχουν ομάδες που αναζητούν κεντρικό αμυντικό με τα δικά του χαρακτηριστικά καθιστά την περίπτωσή του ενδιαφέρουσα.

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και… ο Άρης του Μπουργος

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά ανοικτά ζητήματα στο κέντρο της άμυνάς του. Με άλλα λόγια, ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να δει αρκετούς παίκτες να αποχωρούν προκειμένου να κάνουν χώρο για αυτούς που θα έρθουν. Αυτό ισχύει για όλες τις γραμμές βέβαια. Ο Ντε Μάρκο είναι από τους παίκτες που είχαν εξαιρετική παρουσία στο εντός έδρας 1-1 με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός επίσης πως είναι εξαιρετικός στο να παίζει σε τριάδα στην άμυνα, ως αριστερός στόπερ, τον καθιστά ελκυστική περίπτωση.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για την ΑΕΚ. Η «¨Ενωση» πήρε παίκτη ηγέτη στην άμυνα, τον Ντομογκάι Βίντα. Είναι αλήθεια πως ψάχνει περιπτώσεις από το πάνω ράφι, αλλά δεν είναι εύκολες αυτές. Μία από αυτές ήταν ο Καμαρά, για παράδειγμα. Ζόρικο να έρθει. Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως και ο Κάρλος Κορμπεράν, θέλουν να παίζουν με τριάδα στην άμυνα. Ο Ντε Μάρκο εξυπηρετεί σε αυτό το πλάνο και πολύ μάλιστα. Οι σχέσεις με τον ατζέντη επίσης, είναι κάτι παραπάνω από καλές…

Ο Άρης είναι το αουτσάιντερ στην υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης είναι πρακτικά πιο πιθανό να μετακομίσει, αν τελικά μετακομίσει, σε ομάδα της Αθήνας. Επειδή όμως ο Χερμάν Μπούργος έχει άποψη προσωπική για τον παίκτη, ας μην το αποκλείσουμε τελείως.

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Ο Τάκης Τσουκαλάς τα έβαλε με παίκτες και… Κορμπεράν!

Ποδόσφαιρο – Μεταγραφές: «Καίγεται» για χαφ η Γιουνάιτεντ και θέλει Ραμπιό – Συμφωνεί η μαμά του;

Topless η Αθηνά New York από το Bachelor!