ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τον Ράσκιν

Ο Ράσκιν αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό αλλά η περίπτωση είναι δύσκολη!
Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τον Ράσκιν

«Έπαιξε» και παίζει το όνομα του Νίκολας Ράσκιν για τα μεταγραφικά που… τρέχει ο Ολυμπιακός στη χειμερινή περίοδο. Δεν είναι εύκολη περίπτωση είναι η αλήθεια.

Και ασφαλώς αν η ομάδα του Πειραιά μπορούσε να τον αποκτήσει και να τον φέρει στη Super League 1, ή για να το τοποθετήσουμε πιο σωστά είχε ευνοϊκές συνθήκες, θα το είχε κάνει.

Ο 21χρονος Βέλγος είναι ένα από τα next big things της χώρας του και έχει μεγάλη ζήτηση. Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι κοινό μυστικό πως δεν θα ανανεώσει με τη Σταντάρ Λιέγης.

Η Ρέιντζερς του δίνει γη και ύδωρ, η Λιντς τον παρακολουθεί από το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός εκτός από το γεγονός πως πρέπει να ανταγωνιστεί ομάδες που αποτελούν ελκυστικότερα projects, δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάσταση στα χαφ του μέχρι τότε.

Διότι, ο Ράσκιν είναι «8άρι», πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει άλλον έναν χρόνο τον Χουάνγκ Ινμπέομ, επομένως δεν ξέρει στο «σήμερα» τι θα επικρατήσει στα χαφ.

Ασχέτως που οι δυο παίκτες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, στα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τον Ράσκιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.